Pestrobarevný avokádový salát - postup přípravy
Pokud se vám nechce vařit v horkých dnech, pak vyzkoušejte recept na tento pestrobarevný avokádový salát. Servírovat ho můžete samotný, nebo jako přílohu k masu či sýrům.
Ingredience
Veškerou zeleninu omyjte a očistěte ji. Rajčata překrojte napůl a vložte je do mísy. Poté k ní přidejte na půlkolečka nakrájenou okurku.
Červenou cibuli nakrájejte na menší kousky a přidejte je do mísy. Avokádo rozkrojte, vyjměte z něj pecku a oloupejte ho. Poté ho nakrájejte na větší kostičky.
Řapíkatý celer nakrájejte na kousky a přidejte ho společně s avokádem do mísy. Petrželku nasekejte najemno a přisypte ji k zelenině.
Do mísy nasypte kukuřici a salát dochuťte solí, šťávou z citronu a olivovým olejem. Poté vše velmi dobře promíchejte a můžete servírovat.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Frühstück mit Adelina Kocht