Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Rychlý feferonový salát podle ČSN

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut

Rychlý feferonový salát podle ČSN - postup přípravy

Vraťte se na pár minut do minulosti a připravte si tradiční jednoduchý feferonový salát podle ČSN. Recept, podle Youtube kanálu Recepty bez brepty, připravíte za pár minut.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Nakládanou kapii nakrájejte na tenké proužky a smíchejte ji ve větší míse s nakrájenými feferonkami, sterilovanými cibulkami a nahrubo nastrouhaným uzeným sýrem.

Poznámka: Před použitím z feferonek odstraňte semeníky.

2. KROK

Do mísy přidejte také hrášek bez nálevu, nakrájenou nakládanou papriku a ingredience zalijte olejem a worcestrovou omáčkou. Směs ochuťte solí a pepřem a ingredience důkladně zamíchejte. 

3. KROK

Feferonový salát servírujte s oblíbeným pečivem. Každou porci můžete ozdobit celou feferonkou.

4. KROK

Tip: Salát s feferonkami chutná skvěle vychlazený. V takovém případě ho, před podáváním, vložte aspoň na 30 minut do lednice.

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK

Zdroj receptu: Recepty bez brepty

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů