Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Česneková pasta ze zelených výhonků

3,7
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 7 minut

Česneková pasta ze zelených výhonků - postup přípravy

Česneková pasta ze zelených výhonků je zdravá a aromatická pochoutka, která dodá šmrnc pomazánkám, masu, salátům i těstovinám. Připravíte ji jednoduše a levně.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Česnekové výhonky očistěte, rozemelte a smíchejte se směsí mletého nového koření, pepře a soli. 

Tip: Na mletí můžete použít klasický mlýnek na maso. 

2. KROK

Směs rozmixujte dohladka a naplňte jí sterilizované sklenice, které uzavřete a skladujte v lednici. 

Tip: Česnekovou pastu můžete podávat s pečivem nebo ji přidat k masu i do salátů.

3. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

4. KROK

Videopostup krok za krokem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů