Parmezán Archivy - VařímeDobroty.cz

Ingredient: Parmezán

Domácí žloutková zmrzlina

Lahodná zmrzlina je symbolem našeho dětství a i v dospělosti si ji rádi vychutnáme. Zejména v horkém létě vás mražená dobrota velmi potěší a zlepší...

Mleté maso s lilkem

Mleté maso je nádherně variabilní surovina, nicméně velká spousta lidí ji používá jen na masové kuličky a domácí sekanou. To je ale velká škoda, protože...

Kuřecí řízečky zapečené se sýrem a rajčaty

Variací na zapečené kuřecí maso je bezpočet. Je to totiž velmi oblíbené a variabilní maso, které se hodí téměř ke všem surovinám, na které byste...

Špagety se smetanovou omáčkou

Řada lidí zná jenom tu variantu, kde se používá omáčka rajčatová. Ta však není jediná. Neméně skvělou volbou jsou i špagety se smetanovou omáčkou, na...

Brambory carbonara

Tento recept je už svým názvem celkem tajemný. Jistě jste slyšeli pojem špagety carbonara, který patří mezi typická italská jídla. Co se však stane, pokud...