Brambory smažené na cibulce - postup přípravy
Pokud máte chuť na nějaký rychlý pokrm, který vás zasytí, ale zároveň za něj neutratíte moc peněz, jsou tyto brambory smažené na cibulce ideálním řešením. Poslouží i jako chutná příloha k jakémukoliv masu.
Ingredience
Brambory uvařte ve slupce tak, jak jste zvyklí. Vodu poté slijte, vařené brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky libovolné velikosti.
Cibuli oloupejte, nakrájejte nadrobno a nechejte zpěnit na rozehřátém oleji v pánvi. Jakmile zesklovatí, přidejte všechno koření kromě mleté sladké papriky, promíchejte a dodejte i brambory s nakrájenou petrželkou.
Těsně před koncem smažení přidejte i papriku, promíchejte a můžete ihned podávat, dobrou chuť!