Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Rajčata nikdy nechutnala lépe a nevypadala tak luxusně

3,8
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 30 minut

Rajčata nikdy nechutnala lépe a nevypadala tak luxusně - postup přípravy

Myslíte, že vám pár rajčat nestačí na přípravu nádherného a slavnostního pokrmu, který si všichni zamilují a budou o něm dlouho mluvit? Velký omyl. Potřebujete jen spolehlivý recept, se kterým dosáhnete svého cíle a nečekaného úspěchu. Navíc je to tak jednoduché a rychlé, že jej můžete připravovat klidně každý den, když vám bude skutečně chutnat. Podívejme se na to. Uvidíte, že to zvládnete a pohoštění budete mít hotové během pár minut.

Ingredience pro:
1 porce

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Vlastimila Kovaříková

Smetanový sýr, zakysanou smetanu, jemně nasekaný kopr, prolisovaný česnek, sůl a mletý černý pepř podle chuti vložte do misky. Velmi dobře promíchejte.




Následně si můžete připravit zeleninu. Papriku a okurku nakrájejte najemno.

Rajčata nakrájejte na plátky. Dejte pod ně papírové ručníky nebo ubrousky, aby lehce nasákly přebytečnou šťávu z rajčat.

Nyní můžete vše zkompletovat dohromady. Na plátky rajčat naneste sýrovou směs a rovnoměrně ji rozmažte. Poté přidejte na kostičky nakrájenou papriku a okurky.

Nakonec vše můžete ozdobit nasekaným koprem, který pokrmu dodá zcela jedinečnou a mnohem výraznější chuť. Pokud chcete dosáhnout ještě bohatší chuti, můžete vyzkoušet ochucený smetanový sýr (například se sušenými rajčaty nebo italskými bylinkami). Vyzkoušet ale můžete také jiné koření, anebo jinou zeleninu. Přejeme dobrou chuť.

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů