Omeleta se slaninou a zeleninovou náplní - postup přípravy
Až budete mít chuť na něco šťavnatého a snadného, připravte si omeletu se slaninou a zeleninovou náplní. Má bohatou chuť, vyjde vás levně a je hotová za pár minut.
Základ
Na posypání
Na pánev s rozpuštěným máslem vyskládejte proužky slaniny, které smažte 1–2 minuty z každé strany. Slaninu zalijte směsí rozšlehaných vajec se solí, pepřem a pokrm smažte další 2–3 minuty, pod pokličkou.
Mezitím v samostatné misce smíchejte nakrájenou klobásu s jarní cibulkou, rajčetem a nastrouhaným sýrem. Omeletu v pánvi obraťte, pokryjte ji zeleninovou směsí, zarolujte ji a posypte nastrouhaným sýrem.
Omeletu se slaninou zakryjte pokličkou a smažte ji ještě minutu, dokud se sýr nerozpustí.
Poznámka: Pochoutku můžete podávat k hlavnímu jídlu, ale také jako svačinku, protože chutná i zastudena.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Gesundes Essen von Nata