Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Čabajková pomazánka s chilli pastou

4,2
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut

Čabajková pomazánka s chilli pastou - postup přípravy

Na Silvestra chutná skvěle kombinace dobrého alkoholu s něčím mírně pikantním. K tomu vám skvěle poslouží tento recept na čabajkovou pomazánku podle Youtube kanálu Recepty bez brepty, který budete mít hotový za 10 minut.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Klobásu překrojte napůl a odstraňte z jejího povrchu střívko. Následně čabajku nastrouhejte na hrubém struhadle a vložte ji do mísy. 

2. KROK

Nadrobno nastrouhejte také cheddar a ke klobáse ho přidejte. Do směsi přimíchejte také pomazánkové máslo s chilli pastou a vše opepřete dle chuti. Přidejte hořčici s majonézou a vše důkladně zamíchejte. 

3. KROK

Poznámka: Jakmile se všechny ingredience propojí, nechte pomazánku odpočívat minimálně hodinu. Pomazánka chutná skvěle také vychlazená – můžete ji tedy před podáváním vložit na hodinu do lednice.

4. KROK

Tip: Pomazánku podávejte na krajících chleba nebo s jiným oblíbeným pečivem. Povrch pomazánky můžete ozdobit kusem okurky, červené papriky a petrželky.

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK

Zdroj receptu: Recepty bez brepty 

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů