Švýcarská sýrová pomazánka

i Zdroj fotografie: Romana Važanská
ČAS PŘÍPRAVY
10 minut
ČAS VAŘENÍ
0 minut
NÁROČNOST
Snadná

Švýcarská sýrová pomazánka - postup přípravy

Švýcarská pomazánka ze sýra a plnotučné smetany je unikátní svou jemnou chutí, kterou jinými metodami nezískáte. O osvědčený recept na ni se s námi podělila paní Romana Važanská.
1. KROK

Sýr gouda nastrouhejte najemno do hluboké misky a zalijte ho smetanou ke šlehání. Pažitku nasekejte najemno, česnek, pokud jej chcete použít, prolisujte a obojí vmíchejte do sýrové směsi, kterou nechte přes noc uležet v lednici.

2. KROK

Během noci se smetana vsákne do sýra a pomazánka získá hustou a roztíratelnou konzistenci, vhodnou pro namazání na pečivo či třeba jednohubky.

3. KROK

Pokud se vám recept líbil, více podobných od jeho autorky, paní Romany Važanské, najdete na jejích osobních webových stránkách Ruby Rom

Co si myslíte o receptu?
5/5 (82%) 365 hlasů
Nahlásit chybu
120 lidí právě čte
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma

Cukroví

Polévky

Pomazánky

Předkrmy

Přílohy

Saláty

- iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt - iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt