Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Chlebíčková pomazánka se šunkou a sýrem

4,7
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 10 minut

Chlebíčková pomazánka se šunkou a sýrem - postup přípravy

Hledáte-li rychlý pokrm, kterým byste pohostili svou rodinu a přátele na Silvestra, určitě si připravte tento recept. Postup přípravy je jednoduchý a chlebíčkovou pomazánku budete mít hotovou za pár minut.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Do hrnce vlijte vodu a uvařte v ní vejce – potrvá to 10 minut. Po uvaření nechte vejce vychladnout, oloupejte je a nastrouhejte je nadrobno do mísy. 

2. KROK

Do mísy nastrouhejte nadrobno také tvrdý sýr a šunku nakrájejte na malé kostičky. Nakrájenou šunku přidejte do mísy, do které vložte také majonézu a všechny ingredience důkladně zamíchejte. 

3. KROK

Na závěr, dle vlastní chuti, chlebíčkovou pomazánku ochuťte solí a pepřem. 

Tip: Pomazánku můžete podávat ihned se svým oblíbeným pečivem. Skvěle ale chutná také vychlazená – v takovém případě ji uložte aspoň na 30 minut do lednice.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Obżarciuch

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů