Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Domácí barbecue marináda s česnekem

3,5
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 5 minut

Domácí barbecue marináda s česnekem - postup přípravy

Domácí barbecue marináda je vhodná k úpravě hovězího, vepřového i kuřecího masa. Je chuťově výrazná a díky česneku příjemně pikantní. Připravíte ji velmi jednoduše.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

V míse smíchejte sójovou omáčku s citronovou šťávou, rozpuštěným máslem, hnědým cukrem, kečupem a worcestrovou omáčkou. 

2. KROK

Následně přidejte také česnek nakrájený nadrobno, pepř, sůl a všechny ingredience důkladně zamíchejte.

Poznámka: Česnek můžete do domácí barbecue marinády také prolisovat.

3. KROK

Omáčkou můžete ochutit nejrůznější druhy mas, jako je vepřové, kuřecí a hovězí. 

Poznámka: Maso do omáčky ponořte a vložte ho na 4 hodiny do lednice nebo ho nechte marinovat přes noc.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Puring’s Kitchenette

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů