Domácí rybí salát ze zavináčů a zeleniny - postup přípravy
Domácí rybí salát ze zavináčů, podle receptu z Youtube kanálu Vaříme s Mozkem, je osvěžující a plný chutí. Pokrm nadchne všechny milovníky rychlých rybích pokrmů.
Salát
Zdobení
Mrkev oloupejte a vařte ji 20 minut, doměkka. Poté ji nechte vychladnout, nakrájejte ji nadrobno a smíchejte s nakrájenou okurkou.
Zavináč rozbalte a vyjměte z něj cibuli, kterou nakrájejte a přidejte k zelenině, stejně, jako nakrájenou rybu. Do mísy k ingrediencím přidejte mražený hrášek a směs hořčice a majonézy.
Poznámka: Hrášek nechte zahřát na pokojovou teplotu před tím, než ho smícháte s ostatními ingrediencemi.
Směs ochuťte cukrem, lákem z kyselých okurek, pepřem, worcestrovou omáčkou a vše zamíchejte. Na závěr do salátu vmíchejte zakysanou smetanu.
Tip: Domácí rybí salát servírujte ozdobený nasekanou petrželkou, kterou můžete nahradit, koprem nebo pažitkou.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Vaříme s Mozkem