Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Domácí rybí salát ze zavináčů a zeleniny

3,5
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 20 minut

Domácí rybí salát ze zavináčů a zeleniny - postup přípravy

Domácí rybí salát ze zavináčů, podle receptu z Youtube kanálu Vaříme s Mozkem, je osvěžující a plný chutí. Pokrm nadchne všechny milovníky rychlých rybích pokrmů.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Salát

Zdobení

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Mrkev oloupejte a vařte ji 20 minut, doměkka. Poté ji nechte vychladnout, nakrájejte ji nadrobno a smíchejte s nakrájenou okurkou.

2. KROK

Zavináč rozbalte a vyjměte z něj cibuli, kterou nakrájejte a přidejte k zelenině, stejně, jako nakrájenou rybu. Do mísy k ingrediencím přidejte mražený hrášek a směs hořčice a majonézy.

3. KROK

Poznámka: Hrášek nechte zahřát na pokojovou teplotu před tím, než ho smícháte s ostatními ingrediencemi. 

4. KROK

Směs ochuťte cukrem, lákem z kyselých okurek, pepřem, worcestrovou omáčkou a vše zamíchejte. Na závěr do salátu vmíchejte zakysanou smetanu. 

Tip: Domácí rybí salát servírujte ozdobený nasekanou petrželkou, kterou můžete nahradit, koprem nebo pažitkou.

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK

Zdroj receptu: Vaříme s Mozkem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů