Salát z červené cibule

ČAS PŘÍPRAVY
45 minut
ČAS VAŘENÍ
minut
NÁROČNOST
Snadná

Salát z červené cibule - postup přípravy

Salát z červené cibule je ideální volbou pro všechny, co si chtějí na něčem pochutnat a zároveň si udržet štíhlou figuru. Je také skvělou přílohou k masitým pokrmům. Nejlepší je udělat jej den před podáváním a na noc ho nechat odležet v lednici.
1. KROK

Cibule oloupejte. Do hluboké mísy nalijte vodu, přidejte ocet, cukr a sůl a důkladně promíchejte. Cibuli nakrájejte na kolečka a proužky. Poté ji dejte do mísy s vodou. Promíchejte a nechejte alespoň na 30 až 40 minut odležet v lednici. Následně můžete podávat, dobrou chuť!

2. KROK

Videopostup krok za krokem

Galerie

Co si myslíte o receptu?
4/5 (78%) 228 hlasů
Nahlásit chybu
109 lidí právě čte
Zobrazit další recepty
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma

Cukroví

Polévky

Pomazánky

Předkrmy

Přílohy

Saláty