Domácí sardinková pomazánka - postup přípravy
Pomazánky přinášejí mnoho výhod, můžete si je dát kdykoliv během dne a jednoduše se tak nasytit a zároveň vám i vydrží nějakou tu dobu v lednici. Tato konkrétní se i velice rychle připravuje a prakticky do čtvrt hodiny můžete v klidu sedět u stolu a užívat si její plnou chuť; recept nám poskytla paní Andy Březinová.
Ingredience
Cibuli oloupejte, nakrájejte ji najemno a dejte ji do mísy, ve které budete tvořit pomazánku. Přidejte k ní sardinky a důkladně je rozmělněte vidličkou. Dále do směsi přidejte máslo a vše důkladně promixujte.
Sterilované okurky nakrájejte nadrobno. Přidejte je k pomazánce, dochuťte vše solí, mletým černým pepřem, citronovou šťávou a hořčicí. Na závěr vše promíchejte a podávejte s oblíbeným pečivem, dobrou chuť!