Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Vepřová pomazánka na chleba

3,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut

Vepřová pomazánka na chleba - postup přípravy

Z tučného pečeného vepřového masa jde udělat skvělá masová pomazánka, na chlebu bude přímo vynikající. Lze ji samozřejmě libovolně dochutit, čímkoliv máte rádi.

Ingredience pro:
1 jiné
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Vít Lukáš
1. KROK

Na pomazánku potřebujete tučné vepřové maso pečené v troubě. Odstraňte z něho tuhou kůži na povrchu a nakrájejte ho na kostky. Dejte je do mlýnku na maso s česnekem, lze přidat i trošku cibule, ale není to nutné.

2. KROK

Maso s česnekem rozemelte najemno. Přidejte hořčici, pepř dle chuti a zamíchejte. Podávejte ji na čerstvém chlebu, starší pečivo můžete předem z obou stran opéct nasucho na pánvi.

3. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

4. KROK

Videopostup krok za krokem

5. KROK

Zdroj receptu: Sana Channel

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů