Tvarohová pomazánka s česnekem a pažitkou

i Zdroj fotografie: Romana Važanská
ČAS PŘÍPRAVY
10 minut
ČAS VAŘENÍ
0 minut
NÁROČNOST
Snadná

Tvarohová pomazánka s česnekem a pažitkou - postup přípravy

Pomazánky můžete podávat jako chutnou večeři, anebo jako součást předkrmů, chlebíčků či jednohubek na slavnostním stole. Tato tvarohová s česnekem a pažitkou podle receptu od paní Romany Važanské je pro slavnostní stůl jako stvořená.
1. KROK

Tvaroh smíchejte se smetanovým sýrem, změklým máslem a smetanou a vše ručním šlehačem vyšlehejte dohladka. Směs podle chuti osolte a opepřete a přidejte pár prolisovaných stroužků česneku (anebo použijte trochu kvalitního sušeného) a ještě jednou směs důkladně prošlehejte.

2. KROK

Čerstvou pažitku nasekejte najemno, přihoďte ji do misky s pomazánkou a jemně ji do ní vmíchejte lžící. Hotovou pomazánku naplňte do mističek (pro úhlednější efekt ji můžete dávkovat ze zdobicího sáčku) a podávejte s čerstvým pečivem, anebo třeba s čerstvou či pečenou zeleninou.

3. KROK

Pokud se vám recept líbil, více podobných od jeho autorky, paní Romany Važanské, najdete na jejích osobních webových stránkách Ruby Rom

Co si myslíte o receptu?
5/5 (82%) 326 hlasů
Nahlásit chybu
68 lidí právě čte
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma

Cukroví

Polévky

Pomazánky

Předkrmy

Přílohy

Saláty

- iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt - iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt