Domácí sardinková pomazánka

i Zdroj fotografie: Andy Březinová
ČAS PŘÍPRAVY
10 minut
ČAS VAŘENÍ
minut
NÁROČNOST
Snadná

Domácí sardinková pomazánka - postup přípravy

Pomazánky přinášejí mnoho výhod, můžete si je dát kdykoliv během dne a jednoduše se tak nasytit a zároveň vám i vydrží nějakou tu dobu v lednici. Tato konkrétní se i velice rychle připravuje a prakticky do čtvrt hodiny můžete v klidu sedět u stolu a užívat si její plnou chuť; recept nám poskytla paní Andy Březinová.
1. KROK

Cibuli oloupejte, nakrájejte ji najemno a dejte ji do mísy, ve které budete tvořit pomazánku. Přidejte k ní sardinky a důkladně je rozmělněte vidličkou. Dále do směsi přidejte máslo a vše důkladně promixujte.

2. KROK

Sterilované okurky nakrájejte nadrobno. Přidejte je k pomazánce, dochuťte vše solí, mletým černým pepřem, citronovou šťávou a hořčicí. Na závěr vše promíchejte a podávejte s oblíbeným pečivem, dobrou chuť!

Co si myslíte o receptu?
4/5 (80%) 336 hlasů
Nahlásit chybu
75 lidí právě čte
Zobrazit další recepty
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma

Cukroví

Polévky

Pomazánky

Předkrmy

Přílohy

Saláty