Grilovaná kukuřice se 4 druhy koření - postup přípravy
Díky tomuto receptu získáte pochoutku k pivu i originální přílohu k masu. Grilovaná kukuřice vyniká výraznou kořeněnou chutí, kterou příjemně zjemňuje máslo.
Základ
Na posypání
Okraje kukuřice odřízněte a zbytek zeleniny rozkrojte na třetiny, na výšku.
Poznámka: Postup krájení je pouze inspirativní. Zeleninu můžete nakrájet libovolným způsobem.
V samostatné misce smíchejte sůl s pepřem, sušeným česnekem, mletou sladkou paprikou a na rozpálené pánvi nechte rozpustit máslo, které udržujte teplé až do dalšího použití.
Kousky kukuřice vložte do větší mísy, kde je smíchejte s olejem, směsí koření a vyskládejte je na gril, kde je grilujte 0,5–1 minutu z každé strany.
Grilovanou kukuřici vložte do mísy, smíchejte ji s horkým máslem a podávejte ji posypanou nasekanou petrželkou.
Tip: Můžete ji podávat jako pochoutku k pivu i přílohu k masovým pokrmům.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: RecipeTin Eats

