Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Nakládané ředkvičky s česnekem

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut

Nakládané ředkvičky s česnekem - postup přípravy

Díky tomuto receptu získáte zdravou svačinku, komponent do salátů i originální přílohu k masu. Nakládané ředkvičky s česnekem vás překvapí výraznou chutí.

Ingredience pro:
2 sklenice
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Ředkvičky důkladně očistěte, odkrojte z nich kořínky a pomocí válečku je mírně naklepejte. Zeleninou naplňte sterilizované sklenice a přidejte k nim nakrájený česnek.

2. KROK

Do každé sklenice vsypte lžičku soli, vložte kuličky pepře, nového koření a vlijte citronovou šťávu. 

Tip: Koření stlačte nožem. Díky tomu se více rozvine jeho chuť.

3. KROK

Do každé sklenice vložte hrst nasekaného koriandru a petrželky a vše zalijte perlivou minerální vodou tak, aby byly ingredience zcela ponořené.

4. KROK

Sklenice pevně uzavřete, protřepte a vložte je na 1–2 hodiny do lednice. Nakládané ředkvičky s česnekem servírujte samostatně, jako přílohu k masu nebo komponent do salátů.   

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK

Zdroj receptu: Я ЖЕ ПОВАР!

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů