Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Hrnková ananasová buchta s vanilkou

4,5
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 16 minut

Hrnková ananasová buchta s vanilkou - postup přípravy

Vyzkoušejte hrnkovou ananasovou buchtu podle snadného receptu z Youtube kanálu Vaření s Jančou. Můžete ji servírovat jako sladkou snídani nebo odpolední dezert.

Ingredience pro:
1 kus
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Mouku smíchejte s třtinovým cukrem, olejem, vodou, vanilkovým cukrem, kypřicím práškem do pečiva a vejci. 

Tip: Aby v těstu nevznikly hrudky, mouku prosejte.

2. KROK

Z ingrediencí vyšlehejte těsto, které vylijte na plech, pokrytý pečicím papírem a pokryjte ho ananasem.

Poznámka: Ananas před použitím slijte.

3. KROK

Hrnkovou ananasovou buchtu pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 15–16 minut.

Tip: Doba pečení je závislá na vlastnostech vaší trouby. Zda je těsto upečené, poznáte tak, že do něj píchnete špejlí. Pokud ji vyndáte čistou, máte upečeno. Pokud se na ní těsto zachytí, ještě chvíli pečte.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Vaření s Jančou

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů