Krémové kuře na paprice se smetanou - postup přípravy
Připravte si jedinečný oběd podle snadného receptu z Youtube kanálu Recepty bez brepty. Krémové kuře na paprice je plné šťavnatého masa a úžasně jemné omáčky.
Ingredience
Na rozpuštěném másle smažte 4–5 minut nakrájené maso, které předem ochuťte solí a pepřem.
Poznámka: Během smažení maso obracejte, aby se zatáhlo ze všech stran.
Maso z pánve vyjměte a na výpeku smažte nadrobno nakrájenou cibuli 2–3 minuty. Během smažení cibuli posolte a poté ji zaprašte moukou.
Po dalších 3 minutách cibuli posypte mletou sladkou paprikou, přidejte k ní maso a směs zalijte vývarem. Pokrm následně vařte 30 minut na mírném ohni a na závěr do něj vmíchejte smetanu.
Krémové kuře na paprice servírujte s knedlíkem, rýží nebo těstovinami.
Tip: Každou porci můžete ozdobit trochou nasekané petrželky.
Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Recepty bez brepty