Květák s kuřecím masem a paprikou - postup přípravy
Pokud hledáte recept na rychlý a lehký pokrm, který zasytí, ale nezatíží organismus, připravte si květák s kuřecím masem. Pokrm je šťavnatý a má bohatou chuť.
Ingredience
Papriku nakrájejte na proužky a vložte ji do větší mísy, společně s květákem, rozděleným na růžičky.
Poznámka: Před krájením z papriky odstraňte semeník.
Maso nakrájejte na menší kousky, které přidejte k zelenině a směs ochuťte solí, pepřem, mletou sladkou paprikou, sušeným česnekem a sušenou petrželkou.
Přilijte olivový olej, najemno nastrouhaný parmazán, ingredience zamíchejte a květák s kuřecím masem rozprostřete na plech, pokrytý pečicím papírem.
Pokrm pečte v předehřáté troubě na 200 °C po dobu 30 minut.
Tip: Pochoutku servírujte samostatně, s oblíbeným pečivem nebo vařenými brambory.
Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: KAZAN

