Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Mleté maso s mrkví a hráškem

4,5
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 30 minut

Mleté maso s mrkví a hráškem - postup přípravy

Pokud hledáte inspiraci na rychlý oběd, můžete připravit mleté maso s trochou zeleniny servírované s rýží. Recept nám poskytla paní Zdeňka Laštůvková.

Ingredience pro:
2 porce
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Vít Lukáš
1. KROK

Cibuli nakrájejte na jemno a mrkev na kostičky. Dejte smažit cibuli na troše oleje, a jakmile začne sklovatět, přidejte mrkev a zarestujte ji.

2. KROK

Pak přidejte mleté maso a nechte ho trochu zatáhnout. Přidejte protlak, trochu vývaru, osolte a opepřete a nechte vše vařit.

3. KROK

Až bude mrkev měkká, přidejte hrášek. Může být čerstvý, mražený i sterilovaný. Směs nechte provařit a ještě dochuťte solí a pepřem. Podávejte ji s vařenou rýží.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů