Nepečený čokoládovo-tvarohový řez

Dalších 6 fotografií
Dalších 6 fotografií
ČAS PŘÍPRAVY
60 minut
ČAS VAŘENÍ
minut
NÁROČNOST
Snadná

Nepečený čokoládovo-tvarohový řez - postup přípravy

Připravte si mimořádně jemný třívrstvý čokoládovo-tvarohový řez, který se rozplývá v ústech. Tento se rychle zaručeně stane jedním z vašich oblíbených dezertů! Jeho příprava je velice jednoduchá a velkou výhodou je, že nemusíte ani zapínat troubu. Suroviny pro tvarohový řez jsou jednoduché a cenově dostupné a recept není vůbec složitý.

Rozehřejte 120 g čokolády a 50 ml smetany a zahřejte na 60 stupňů.




Smíchejte 200 g smetanového sýra s 15 g cukru, dokud se nerozpustí.

Namočte 5 g želatiny do 30 ml mléka a nechte nabobtnat. Dejte na hluboký talíř s horkou vodou a míchejte, dokud se nerozpustí.

Želatinu přidejte do sýra a promíchejte. Přidejte ½ lžíce citronové šťávy.

V samostatné nádobě rozšlehejte 100 ml smetany s 15 g cukru, dokud nebude nadýchaná. Poté to přidejte do smetanového sýra a promíchejte.

Formu vyložte pečicím papírem. Vložte 150 g výsledné směsi sýra a smetany a dejte na 10 minut do mrazáku.

Přidejte 85 g získané čokoládové hmoty se smetanou do zbývajícího smetanového sýra a promíchejte. Vyjměte formu a rozložte 170 g výsledné směsi, vyrovnejte a vraťte na mrazáku na 10 minut.

Přidejte veškerou čokoládu ke zbývající hmotě, promíchejte a postup opakujte.

Nakonec připravte čokoládovou polevou a řez jí polijte.

Galerie

Dalších 6 fotografií
Dalších 6 fotografií
Co si myslíte o receptu?
4/5 (80%) 627 hlasů
Nahlásit chybu
107 lidí právě čte
Zobrazit další recepty
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma

Cukroví

Polévky

Pomazánky

Předkrmy

Přílohy

Saláty

- iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt - iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt