Omeleta z trouby se šunkou a paprikou - postup přípravy
Omeleta z trouby je vláčná, výživná a plná zeleniny. Výhodou pokrmu je jeho univerzální použití, protože ho můžete servírovat ke snídani i jako předkrm.
Ingredience
Rozšlehaná vejce smíchejte se zakysanou smetanou, moukou, mletou sladkou paprikou, solí a pepřem.
Tip: Abyste předešli vzniku hrudek, mouku prosejte.
Jakmile se ingredience propojí, vmíchejte do nich nasekanou petrželku s nadrobno nakrájenou paprikou a šunkou.
Poznámka: Před krájením z paprik odstraňte semeník.
Ingredience důkladně promíchejte a těsto vlijte do formy na pečení, vyložené pečicí fólií, kterou zakryjte i povrch těsta. Omeletu z trouby pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 30 minut.
Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: savurosTV
Facebook komentáře
Pro zobrazení, se přihlaste.