Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Pevný čokoládový krém do dortů

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 5 minut
čas vaření Vaření: 2 minuty

Pevný čokoládový krém do dortů - postup přípravy

Až budete chtít připravit nebo ozdobit dezert, připravte si pevný čokoládový krém do dortů. Je ideální volbou pro všechny, kteří nemají na vaření moc času.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -
Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Rozpuštěnou čokoládu smíchejte se studenou smetanou. Jakmile se ingredience propojí, vmíchejte do směsi studené mascarpone. 

Poznámka: Čokoládu rozpustíte v mikrovlnce nebo vodní lázni za 2 minuty.

2. KROK

Směs šlehejte do nadýchané pěny a použijte ji k přípravě a zdobení dezertů nebo zmrzlinových pohárů. 

Tip: K aplikaci krému můžete použít cukrářský sáček s ozdobnou hlavicí. 

3. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.

4. KROK

Videopostup krok za krokem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů