Pevný čokoládový krém do dortů - postup přípravy
Až budete chtít připravit nebo ozdobit dezert, připravte si pevný čokoládový krém do dortů. Je ideální volbou pro všechny, kteří nemají na vaření moc času.
Ingredience
Rozpuštěnou čokoládu smíchejte se studenou smetanou. Jakmile se ingredience propojí, vmíchejte do směsi studené mascarpone.
Poznámka: Čokoládu rozpustíte v mikrovlnce nebo vodní lázni za 2 minuty.
Směs šlehejte do nadýchané pěny a použijte ji k přípravě a zdobení dezertů nebo zmrzlinových pohárů.
Tip: K aplikaci krému můžete použít cukrářský sáček s ozdobnou hlavicí.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Торты и Кулинария Cakes & Cooking

