Pevný krém z mascarpone ze 3 ingrediencí - postup přípravy
Připravte si jeden z nejjednodušších receptů na pevný krém z mascarpone, jaký jste připravovali. Můžete ho použít k plnění dortů, jejich zdobení nebo k přípravě pohárů.
Ingredience
Vychlazenou smetanu šlehejte 1–2 minuty.
Tip: Začněte šleháním na nízké otáčky a pak přidejte.
Přidejte mascarpone s moučkovým cukrem a směs šlehejte, dokud nezískáte pevný krém z mascarpone.
Poznámka: Dávejte pozor, abyste směs nepřešlehali – mohla by začít řídnout.
Krém můžete použít k plnění dortů, k jejich zdobení nebo k výrobě dalších dezertů, včetně zmrzlinových pohárů.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Zrób to Smacznie