Rychlé pečené Raffaello mandle s kokosem a bílou čokoládou - postup přípravy
Pokud přemýšlíte nad tím, čím byste svým blízkým udělali o Vánocích radost, máme pro vás skvělý tip. Potěšte svou rodinu a přátele milými balíčky naplněnými sladkými mandlemi obalovanými v čokoládě a kokosu.
Ingredience
Mandle vysypejte na plech vyložený pečicím papírem a pečte je v předehřáté troubě na 160 °C po dobu 10 minut.
Zatímco se mandle pečou, do mísy přesejte moučkový cukr a smíchejte ho s nastrouhaným kokosem. Ve vodní lázni rozpusťte bílou čokoládu.
Tip: Pro větší lesk a jemnost čokolády do ní můžete přidat 1 lžíci oleje a 2 lžíce másla.
Jakmile jsou mandle upečené, vsypejte je do mísy a přilijte k nim rozpuštěnou čokoládu. Ingredience zamíchejte a poté ořechy obalte ve směsi s cukrem a kokosem.
Obalené ořechy vysypejte znovu na plech vyložený pečicím papírem a nechte čokoládu ztuhnout.
Poznámka: Hotové ořechy servírujte v malých mističkách nebo papírových kornoutcích. Ořechy můžete také zabalit do fólie a darovat je s ozdobnou stuhou svým blízkým jako milou vánoční pozornost.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: CookBakery
Facebook komentáře
Pro zobrazení, se přihlaste.