Ředkvičková pomazánka se sýrem - postup přípravy
Ať už hledáte inspiraci k přípravě snídaně, nebo potřebujete namazat jednohubky, s ředkvičkovou pomazánkou se sýrem nešlápnete vedle. Je výživná a osvěžující.
Ingredience
Omyté ředkvičky zbavte kořínků, rozmixujte je najemno a smíchejte je se solí. Nechte je 30 minut odpočívat a poté je sceďte.
Poznámka: Díky soli pustí zelenina přebytečnou šťávu.
Ředkvičky smíchejte s nasekanou pažitkou, nadrobno nakrájenou šalotkou a sýrem.
Tip: Aby vám ředkvičková pomazánka se sýrem vydržela co nejdéle, skladujte ji v lednici, ve vzduchotěsné nádobě.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Jeden den recept