Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Rybí salát s vejci a taveným sýrem

4,3
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 30 minut
čas vaření Vaření: 30 minut

Rybí salát s vejci a taveným sýrem - postup přípravy

Pokud nevíte, co rychlého připravit k večeři či svačině, určitě vyzkoušejte tento rychlý rybí salát s majonézou. Na opečené bagetce chutná fantasticky.

Ingredience pro:
8 porcí
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Marie Möglichová
1. KROK

Chleba nebo bagetu nakrájejte na plátky a zlehka opečte v troubě či na pánvi s trochou oleje. Poté je osolte a z obou stran očesnekujte stroužkem česneku.

2. KROK

Rybičky dejte do větší mísy a rozmačkejte je vidličkou. Nastrouhejte mrkev a přidejte ji do mísy.

3. KROK

Vejce uvařte natvrdo a oloupejte je. Rozpulte je a zbavte je žloutků, ty pak použijte do jiného receptu. Bílky nastrouhejte najemno do mísy k ostatním ingrediencím. 

4. KROK

Struhadlo poté potřete pomocí mašlovačky z vnější i vnitřní strany olejem a nastrouhejte i tavený sýr. Nebude se díky oleji lepit na stěny struhadla, a tak vám to půjde mnohem lépe. 

5. KROK

Do mísy prolisujte česnek, poté salát opepřete, osolte a přidejte majonézu. Vše dobře promíchejte. Hotový salát namažte na opečenou bagetu a můžete podávat.  

6. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

7. KROK

Videopostup krok za krokem

8. KROK
Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů