Rychlá Bebe buchta s pudinkem a polevou - postup přípravy
Jestliže se vám blíží významný den v podobě narozenin či svátku vašich blízkých, pak rozhodně neváhejte a danou osobu potěšte touto buchtou pečenou od srdce. Moc ingrediencí na ni nepotřebujete a navíc obsahuje i oblíbené Bebe sušenky; za recept vděčíme paní Andy Chudobové.
Těsto
Pudinková náplň
Dále
Poleva
Do větší mísy rozklepněte vejce a přidejte k nim cukr. Dohromady je vyšlehejte a poté přidejte polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva. Důkladně promíchejte. Nalijte těsto na plech vymazaný máslem a vysypaný moukou. Dejte ho do trouby předehřáté na 180 stupňů péct na cca 10 minut dozlatova.
Mezitím můžete připravit pudink. Plnotučné mléko nalijte do hrnce a smíchejte ho s pudinkem. Poté směs za stálého míchání metličkou přiveďte k bodu varu a vařte ji, dokud nezhoustne. Sundejte hrnec z plotny, přidejte máslo a vmíchejte jej do krému.
Nalijte krém na upečené těsto a naskládejte na něj Bebe sušenky. Horkou vodu smíchejte s máslem, cukrem a kakaem v prášku. Svařte směs na sporáku a výslednou polevou zalijte buchtu. Dejte ji do lednice zatuhnout. Poté máte hotovo a můžete ji podávat, dobrou chuť!