Rychlá bramborová pomazánka s petrželkou - postup přípravy
Ať už chcete připravit předkrm, rychlou svačinku nebo jednohubky, s rychlou bramborovou pomazánkou nešlápnete vedle. Je výživná a plná rozmanitých chutí.
Příloha
Pomazánka
Bagetu nakrájejte na kousky, které smažte na rozpálené pánvi 2 minuty z každé strany, dozlatova. Pečivo odložte bokem a pokračujte s přípravou pomazánky.
Oloupané brambory nakrájejte na menší kusy a vařte je v osolené vodě 20 minut, doměkka. Vejce vložte do samostatného rendlíku a vařte je 10 minut.
Uvařené brambory slijte a rozmixujte je společně s uvařenými vaječnými žloutky, máslem, solí, mletou sladkou paprikou, pepřem a hořčicí.
Poznámka: Uvařené bílky do pomazánky nebudete potřebovat.
Do rozmixované směsi vmíchejte nasekanou petrželku a rychlou bramborovou pomazánku podávejte s osmaženými kousky bagety.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Lecker mit Annet