Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Rychlá bramborová pomazánka s petrželkou

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 24 minut

Rychlá bramborová pomazánka s petrželkou - postup přípravy

Ať už chcete připravit předkrm, rychlou svačinku nebo jednohubky, s rychlou bramborovou pomazánkou nešlápnete vedle. Je výživná a plná rozmanitých chutí.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Příloha

Pomazánka

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Bagetu nakrájejte na kousky, které smažte na rozpálené pánvi 2 minuty z každé strany, dozlatova. Pečivo odložte bokem a pokračujte s přípravou pomazánky. 

2. KROK

Oloupané brambory nakrájejte na menší kusy a vařte je v osolené vodě 20 minut, doměkka. Vejce vložte do samostatného rendlíku a vařte je 10 minut.  

3. KROK

Uvařené brambory slijte a rozmixujte je společně s uvařenými vaječnými žloutky, máslem, solí, mletou sladkou paprikou, pepřem a hořčicí. 

Poznámka: Uvařené bílky do pomazánky nebudete potřebovat.

4. KROK

Do rozmixované směsi vmíchejte nasekanou petrželku a rychlou bramborovou pomazánku podávejte s osmaženými kousky bagety. 

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK

Zdroj receptu: Lecker mit Annet

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů