Salámová pomazánka s vejci

i Zdroj fotografie: Jaroslava Slavíková
ČAS PŘÍPRAVY
10 minut
ČAS VAŘENÍ
10 minut
NÁROČNOST
Snadná

Salámová pomazánka s vejci - postup přípravy

Salámová pomazánka s vejci podle receptu paní Jaroslavy Slavíkové je snadná a velmi chutná. Oceníte ji jako součást předkrmů, anebo s čerstvým pečivem jako svačinu či večeři.
1. KROK

Změklé máslo našlehejte ručním šlehačem do pěny, vmíchejte do něj mletý salám a jemně strouhaný tvrdý sýr, který máte rádi.

2. KROK

Vejce uvařte natvrdo, nechte vychladnout, nastrouhejte je nahrubo a přidejte je do misky s ostatními přísadami. Podle chuti posypejte solí a mletým černým pepřem, přidejte lžičku hořčice a jednu nebo dvě lžíce majonézy. Důkladně promíchejte a podávejte s čerstvým pečivem a nakrájenou zeleninou.

Co si myslíte o receptu?
4/5 (80%) 1030 hlasů
Nahlásit chybu
140 lidí právě čte
Zobrazit další recepty
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma

Cukroví

Polévky

Pomazánky

Předkrmy

Přílohy

Saláty