Rychlá nudlová omeleta plněná sýrem - postup přípravy
Tento recept na nudlovou omeletu ocení všichni milovníci těstovin a sýra. Připravte si nápaditý, rychlý a lehký bezmasý pokrm, který budete mít hotový za pár minut.
Základ
Na posypání
Na vymazání
Nudle vařte, 3–4 minuty, v osolené vodě. Poté je sceďte a smíchejte s vejci a solí.
Poznámka: Při vaření těstovin se řiďte pokyny uvedenými na obalu konkrétního produktu.
Polovinu vzniklé směsi přeložte na rozpálenou pánev s rozpuštěným máslem, zarovnejte ji a posypte směsí nastrouhaného sýra a nasekané petrželky, kterou pokryjte zbytkem nudlí.
Nudlovou omeletu smažte, pod pokličkou, 2 minuty. Poté ji obraťte a pokračujte ve smažení další dvě minuty na středním plameni.
Poznámka: Doba smažení je závislá na vlastnostech vašeho sporáku. Upečená by měla být dozlatova.
Pokrm servírujte nakrájený na kousky. Výhodou je, že skvěle chutná i zastudena.
Tip: Pokrm můžete doplnit také mletým masem nebo plátky brambor.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Mucit Anne