Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Rychlá tuňáková pomazánka s cibulí

3,8
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 5 minut

Rychlá tuňáková pomazánka s cibulí - postup přípravy

Díky tomuto receptu získáte rychlou tuňákovou pomazánku, která je vhodná ke snídani, svačině a také na jednohubky. Připravíte ji snadno a jen z pár levných surovin.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Pomazánka

Na posypání

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Tuňáka bez nálevu smíchejte s nadrobno nakrájenou červenou cibulí a taveným sýrem. Přidejte hořčici, citronovou šťávu a změklé máslo. 

2. KROK

Směs ochuťte pepřem a vmíchejte do ní majonézu.

Tip: Pokud je to potřeba, pomazánku ochuťte i solí. Přidat můžete také o něco více hořčice nebo citronové šťávy.

3. KROK

Rychlou tuňákovou pomazánku servírujte na čerstvém chlebu. Každou porci posypte nasekanou pažitkou. 

Poznámka: Pomazánku uchovávejte v lednici, ve vzduchotěsné nádobě.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Viktor Nagy

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů