Rychlé plněné bagetky se šunkou a sýrem - postup přípravy
Pokud nevíte, co připravit na silvestrovskou oslavu, vyzkoušejte recept na tyto plněné bagetky se šunkou a sýrem. Výhodu je, že vám příprava zabere jen chvilku.
Ingredience
Z bagety odkrojte konce a velmi opatrně z ní vydlabejte střídku. Okurku i papriku omyjte. Z papriky následně odstraňte semeníky.
Šunku, okurku, papriku i sýr nakrájejte na dobré kostičky a vložte je do mísy. Následně k nim přidejte smetanový sýr a vše velmi dobře promíchejte.
Vzniklou směsí naplňte vydlabanou bagetu. Tu následně zabalte do potravinářské fólie a vložte ji na několik hodin do lednice.
Naplněnou bagetu vyjměte z fólie a nakrájejte ji na plátky o šířce přibližně 1–1,5 cm. Poté ji můžete servírovat.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Gesundes Essen von Nata