Smetanová pomerančová zmrzlina - postup přípravy
Pochutnejte si na smetanové pomerančové zmrzlině s exotickou chutí. Připravíte ji snadno a jen z pár ingrediencí, mezi kterými najdete lahodné kondenzované mléko.
Ingredience
Pomerančovou šťávu smíchejte se sušeným mlékem a pomerančovým koncentrátem.
Tip: Pomerančovou šťávu sceďte, abyste se zbavili dužiny.
Jakmile se ingredience propojí, přidejte kondenzované mléko a do tuha vyšlehanou smetanu. Směs nalijte do mísy, kterou zakryjte potravinovou fólií a vložte do mrazáku na 3–4 hodiny.
Smetanovou pomerančovou zmrzlinu servírujte naporcovanou.
Tip: Každou porci můžete ozdobit čerstvým pomerančem a několika lístky máty.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Lily Cooková

