Super rychlá pizza bez hnětení - postup přípravy
Pizza je velmi oblíbená nejen v Itálii, ale i po celém světě. Hodně lidí si ji proto rádo připravuje i doma. Výhodou je, že je pokrm velmi levný a můžete tam dát vše, co máte rádi. Těsto je však základem, do kterého se mnoha lidem nechce. Tento recept ovšem nezahrnuje kynutí, a proto je velmi jednoduchý, rychlý a zároveň chutný.
Ingredience
Připravte si hlubokou mísu a rozklepněte do ní 3 vejce. Potom přidejte 3 lžíce majonézy nebo zakysané smetany podle toho, co máte raději a co právě máte doma. Následně přisypte také 5 lžic mouky a špetku soli. Vše vidličkou promíchejte, dokud nezískáte hladkou konzistenci. Těsto bude krásně tekuté a homogenní.
Vezměte plech a vyložte ho pečicím papírem. Doprostřed nalijte těsto a pomocí lžíce ho trochu rozetřete. Měli byste získat tvar kruhu, aby pizza vypadala přesně jako z pizzerie.
Na těsto naneste malé množství kečupu. Mělo by to stačit, ale množství je pochopitelně na vás. Potom si připravte suroviny, které budete dávat jako náplň. Žampiony rozkrájejte na tenké plátky a rozložte je na těsto. Nezapomeňte také na pár kousků klobásy, salámu nebo šunky podle toho, co máte rádi. Rajče můžete nakrájet na tenká kolečka nebo na poloviny koleček, abyste je mohli rozmístit po celém povrchu pizzy. Nakonec si připravte také kukuřici, jestli jí chcete na pizzu dát. Tato kombinace chutná skvěle a vypadá krásně. Nakonec všechno posypte strouhaným tvrdým sýrem nebo natrhanou mozzarellou.