Tuňáková pomazánka se sýrem a vejci na jednohubky

Další 0 fotografie
ČAS PŘÍPRAVY
15 minut
ČAS VAŘENÍ
10 minut
NÁROČNOST
Snadná

Tuňáková pomazánka se sýrem a vejci na jednohubky - postup přípravy

Konec roku se kvapem blíží a je čas se poohlédnout po nějakém zajímavém receptu na party občerstvení. Jestliže rádi připravujete chlebíčky či jednohubky, inspirujte se touto jednoduchou a přitom velmi chutnou pomazánkou z ryb, uzeného sýra a vajíček.
1. KROK

Vejce nechte vařit ve vodě 8 až 10 minut, tedy natvrdo. Po dovaření je zchlaďte ledovou vodou, oloupejte skořápku a vejce nastrouhejte na jemném struhadle. Nastrouhejte najemno také uzený sýr. Pokud si chcete zjednodušit následné čištění, natřete struhadlo nejprve tenkou vrstvou oleje.

2. KROK

Strouhaný sýr přihoďte do misky s vajíčky. Přidejte jemně nasekanou petrželku a tři menší prolisované stroužky česneku. Poté přidejte tuňákovou konzervu nebo jiné vaše oblíbené rybičky v konzervě. Vše zakápněte majonézou, posypejte solí a pepřem a velmi dobře promíchejte.

3. KROK

Hotovou pomazánku použijte na natírání chlebíčků, kanapek, jednohubek nebo opečených plátků světlé bagety s česnekem, s nimiž chutná obzvláště lahodně.

4. KROK

Videopostup krok za krokem


Galerie

Další 0 fotografie
Co si myslíte o receptu?
5/5 (81%) 1665 hlasů
Nahlásit chybu
55 lidí právě čte
Zobrazit další recepty
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma

Cukroví

Polévky

Pomazánky

Předkrmy

Přílohy

Saláty

- iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt - iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt