Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Jednoduchá mrkvová pomazánka

5,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 10 minut

Jednoduchá mrkvová pomazánka - postup přípravy

Chutná mrkvová pomazánka vám může posloužit jako dokonalá záchrana v podobě rychlého občerstvení pro nečekanou návštěvu. Zároveň ji ale oceníte i na večeři po náročném dni, které v kombinaci s opečenými bagetkami nelze odolat.

Ingredience pro:
1 porce

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Nela Maloňková
1. KROK

Bagetu nakrájejte na kolečka a ta dejte opéct na suchou pánev z obou stran dozlatova. Poté je přemístěte na mřížku a vrhněte se na přípravu pomazánky. Mrkev nastrouhejte nadrobno a dejte do mísy. Přidejte prolisovaný česnek, nadrobno nakrájený kopr a petrželku a nastrouhané vařené vejce.

2. KROK

Osolte, opepřete, přidejte zakysanou smetanu a důkladně promíchejte. Hotovou pomazánku naneste na bagetky a můžete podávat. Pokud máte více času, tak ji nechejte na chvíli odležet v lednici a až poté ji natřete na bagetky (či jiné vaše oblíbené pečivo). Dobrou chuť!

3. KROK

Videopostup krok za krokem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů