Vídeňský bramborový salát s červenou cibulí - postup přípravy
Pokud hledáte recept na ten nejlepší vídeňský bramborový salát, vyzkoušejte ho podle receptu z Youtube kanálu Vaříme s Mozkem. Jeho příprava je navíc velmi snadná a rychlá.
Ingredience
Brambory uvařte, oloupejte je a ještě vlažné je nakrájejte na kousky. Cibuli očistěte, nasekejte ji větší kousky a přidejte ji k bramborám.
Do jiné mísy nalijte ocet, slunečnicový olej a plnotučnou hořčici. Poté vše velmi pečlivě promíchejte.
Brambory s cibulí zalijte horkým vývarem a zálivkou. Nakonec salát dochuťte solí, mletým černým pepřem a poté vše velmi opatrně promíchejte.
Salát ihned podávejte jako přílohu k řízkům nebo jiným oblíbeným masům, avšak i samotný chutná skvěle.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Vaříme s Mozkem