Lahodný koláč s klobásami, který se skvěle hodí jako rychlá večeře - postup přípravy
Dnes se podíváme na netradiční koláč z velmi dostupných surovin. Na rozdíl od většiny koláčů je tento naslano, a to rovnou s přidáním klobás nebo párků. Kromě nich tam najdete jen běžně dostupné, levné a běžné potraviny, které používáte v kuchyni každý den. Díky tomu je tento recept velmi dostupný, ekonomický a zároveň chutná skvěle. Pokud máte rádi netradiční recepty a chcete vyzkoušet něco nového, tento recept je skvělou příležitostí.
Není na tom nic složitého. Potřebujete jen základní ingredience a dokonce jich potřebujete jen šest, abyste vytvořili lahodný pokrm. Stejně jako samotná příprava, i shánění surovin bude velmi jednoduché. Navíc budete mít večeři hotovou během necelé hodiny.
Ingredience
Do velké mísy rozklepněte vejce a přidejte kyselé mléko (jogurt nebo kefír), mouku a prášek do pečiva. Míchejte do hladka. Nyní přidejte nastrouhaný sýr a důkladně promíchejte. Poté přidejte nakrájené klobásy.
Všechny ingredience smíchejte stěrkou nebo lžící a míchejte, dokud se vše dokonale nespojí dohromady. Až poté můžete pokračovat dál a přiblížit se k dokončení tohoto úžasného pokrmu.
Připravte si skleněnou, žáruvzdornou formu nebo jiný pekáč. Vymažte ji pořádně máslem, aby se směs nepřichytila během pečení na dno. Poté do ní můžete přesunout připravenou směs. Rovnoměrně ji rozetřete špachtlí nebo lžící a vložte do trouby.