Kuřecí kousky v pivním těstíčku - postup přípravy
Pokud víte, že vás čeká náročný den, není nic jednoduššího, než si naložit maso k obědu večer předem. Pivní těstíčko budete mít hotovo cobydup a oběd zvládne připravit i ten největší nešika. Recept nám poskytla paní Hana Petrášová.
Ingredience
Vejce rozklepněte do mísy, přilijte k němu sójovou omáčku, pivo, hořčici a promíchejte. Okořeňte solí, pepřem, chilli a znovu promíchejte. Nakonec do těstíčka prosejte hladkou mouku se škrobem a opět promíchejte.
Kuřecí maso nakrájejte na menší kousky a zamíchejte ho do těstíčka. Nechejte odpočívat přes noc v lednici a druhý den ho osmažte na troše oleje. Přílohu zvolte dle vlastního uvážení, kuřecí maso můžete nahradit i králičím či krůtím. Dobrou chuť!