Kuřecí sekaná s česnekem a bazalkou

Další 0 fotografie
ČAS PŘÍPRAVY
45 minut
ČAS VAŘENÍ
40 minut
NÁROČNOST
Snadná

Kuřecí sekaná s česnekem a bazalkou - postup přípravy

Mleté maso nabírá na popularitě, jen jeho příprava na pánvi není vždy časově výhodná. Pokud však máte funkční troubu, nabízí se vám široké spektrum různých možností, jak si jej připravit. Vyzkoušejte například tuto lahodnou sekanou.
1. KROK

Do větší mísy dejte mleté maso, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, krupici, mléko, vejce, kečup, bazalku, worcestrovou omáčku, osolte a opepřete. Důkladně promíchejte a vložte na 30 minut do lednice, aby krupice nabobtnala.

2. KROK

Malou zapékací formu obdélníkového tvaru vyložte pečicím papírem a dejte do ní masovou směs. S pomocí stěrky ji zarovnejte a několikrát formou klepněte o stůl. Vložte do trouby předehřáté na 180 stupňů a pečte 40 minut.

3. KROK

Pokud si nejste jisti, zda je sekaná řádně upečená, píchněte do ní špejlí. Šťáva, která se na ní přichytí, by měla být průhledná. Sekanou vytáhněte, potřete kečupem a dejte dopéct na 200 až 220 stupňů na posledních 5 minut. Nechte ji mírně vychladnout, posypejte nakrájenou jarní cibulkou a podávejte. Dobrou chuť!

4. KROK

Videopostup krok za krokem

Galerie

Další 0 fotografie
Co si myslíte o receptu?
4/5 (80%) 444 hlasů
Nahlásit chybu
57 lidí právě čte
Zobrazit další recepty
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma

Cukroví

Polévky

Pomazánky

Předkrmy

Přílohy

Saláty

- iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt - iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt