Domácí zmrzlina bez přidaného cukru - postup přípravy
Tyto tři druhy zmrzlin spojují dvě věci, a těmi jsou žádný přidaný cukr a banán. Je tedy jen na vás, jestli se raději rozhodnete pro čokoládové zmrzliny, mangovou či jahodovou.
Čokoládová zmrzlina
Zmrzlina s příchutí manga
Jahodová zmrzlina
Čokoládová zmrzlina
Banány oloupejte, nakrájejte na kolečka a vyskládejte je rovnoměrně do větší mísy. Nechejte je zamrazit. Poté je dejte do mixéru, přidejte k nim kakaový prášek a společně vše rozmixujte. Poté máte zmrzlinu připravenou.
Mangová zmrzlina
Banán opět oloupejte, nakrájejte na kolečka a vyskládaný do větší mísy ho nechejte zamrazit. Dejte ho do mixéru spolu se zamraženým mangem a obojí rozmixujte. Hotovou zmrzlinu okamžitě podávejte.
Jahodová zmrzlina
Znovu opakujte postup s banány a poté je rozmixujte spolu se zamraženými jahodami. Připravenou zmrzlinu naservírujte do sklenice a podávejte. Dobrou chuť!