Rajčatový salát s česnekem a bylinkami - postup přípravy
Tento rajčatový salát je více než jednoduchý na přípravu a chuťově vás dozajista nezklame. Stačí jen dát všechny suroviny do jedné mísy a máte prakticky hotovo, navíc ho můžete využít mnoha způsoby, ať už jako předkrm či přílohu k masu.
Ingredience
Rajčata omyjte, nakrájejte na čtvrtiny a dejte je do mísy, ve které budete tvořit salát. Feferonku nakrájejte na malá kolečka, petrželku po omytí nasekejte nadrobno. Obojí přidejte k rajčatům do mísy. Prolisujte do ní oloupaný česnek. Poté do ní ještě přidejte sůl, mletý černý pepř, oregano, cukr, ocet a olivový olej. Nakonec vše důkladně promíchejte a dejte salát odležet na hodinu do lednice. Poté ho můžete podávat, dobrou chuť!