Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Vajíčková pomazánka se sušenými rajčaty

4,2
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut
čas vaření Vaření: 10 minut

Vajíčková pomazánka se sušenými rajčaty - postup přípravy

Vynikající variaci vajíčkové pomazánky si můžete udělat na chlebíčky nebo na namazání na chleba. Je vylepšená o sušená rajčata, což jí dodává zajímavou chuť.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Vít Lukáš
1. KROK

Vejce uvařte na tvrdo a po vychladnutí je oloupejte. Pak je nakrájejte na malé kostičky a dejte do mísy. Přidejte na jemno nasekanou jarní cibulku a na malé kostičky nakrájená sušená rajčata.

2. KROK

Do mísy pak dejte váš oblíbený smetanový sýr, hořčici, rajčatový protlak a jogurt. Podle chuti přidejte sušené oregano, osolte a opepřete, zamíchejte a můžete podávat.

3. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

4. KROK

Videopostup krok za krokem

5. KROK

Zdroj receptu: Obżarciuch

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů