Krémová čokoládová zmrzlina s ořechy - postup přípravy
Krémová čokoládová zmrzlina vám doslova vezme dech. Není nad domácí zmrzlinu, kterou můžete mít, kdykoliv si zamanete, a především z kvalitních surovin a bez zbytečných přísad.
Ingredience
Ve větší míse smíchejte med spolu s kakaem. Do směsi postupně a za stálého míchání přilévejte smetanu. Nakonec vše důkladně promíchejte.
Domácí zmrzlinu šlehačem vyšlehejte do krémové konzistence. Nalijte ji do větší plastové krabičky.
Povrch zmrzliny můžete ozdobit strouhanou čokoládou nebo posypat oříšky. Celou krabičku dejte na několik hodin do mrazáku. Poté podávejte.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.