Česneková marináda s bazalkou - postup přípravy
Užijte si bezchybné grilování s originálním receptem na marinádu s česnekem a bazalkou. Překvapte všechny své přátelé a známé skvělou chutí grilovaného masa.
Ingredience
Oloupané stroužky česneku rozmáčkněte čepelí nože a poté je nasekejte na malé kousky. Nakrájený česnek dejte do hmoždíře a přidejte k němu tymián, česnekovou sůl a nakonec také lístky bazalky a chilli vločky.
Směs v hmoždíři důkladně podrťte spolu s olivovým olejem, citronem i solí. Vytvořte kašičku, kterou promíchejte s jemně naklepanými kuřecí prsy.
Mísu s masem přikryjte potravinářskou fólií a nechte ho několik hodin odpočívat. Naložená kuřecí prsa můžete po vyndání z lednice položit na rozpálený gril a pozvolna je z obou stran ugrilovat.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: ThatDudeCanCook