Škvarková pomazánka se smaženou cibulí - postup přípravy
Ze škvarek si můžete udělat například skvělou pomazánku, chuť jí dodá hromada česneku a do zlatova osmažená cibule na sádle. Recept nám poskytla paní Jitka Kořánová.
Ingredience
V mlýnku na maso rozemelte studené škvarky a semelte k nim i česnek, případně ho můžete prolisovat nebo nastrouhat. Nakrájejte cibuli na drobno.
Dejte na pánev rozehřát sádlo a cibuli na něm smažte, dokud nebude hezky do zlatova. Sádlo s cibulí poté, co vychladne, přidejte k rozemletým škvarkům.
Do mísy dále přidejte plnotučnou hořčici. Směs osolte, opepřete a přidejte trochu drceného kmínu, vše dejte podle vaší chuti. Pomazánka je skvělá na čerstvém pečivu. Skladujte ji v lednici.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.